Plastic Bottles, Amber PET Narrow Mouth Bottles With Tamper Evident Cap manufacturers and suppliers | Xianglin

Botol plastik, Amber pepet botol sempit Baham Ku Tamper dibuktikeun Cap

Pondok Description:

Produk: botol pepet

Bahan: pepet

Sealing Tipe: Ngukur Cap

Kapasitas: 100ml, 150ml, 300ml, 500ml

Service logo: ditarima

Aplikasi: sulotions Lisan, cair, sirop.


  • T-D44: 100ml solusi lisan botol pepet Amber kalawan cap dibuktikeun tamper
  • T-D45: 120ml solusi lisan botol pepet Amber kalawan cap dibuktikeun tamper
  • T-D79A: 300ml solusi lisan botol pepet Amber kalawan cap dibuktikeun tamper
  • T-D79: 500ml solusi lisan botol pepet Amber kalawan cap dibuktikeun tamper
  • jéntré produk

    <

    spésifikasi
    botol Bahan  pepet
    cap Bahan  PP
    beungeut  Layar Printing, Label
    Prosés produksi  Suntik atawa niup molding
    Sterilization  EO sterilization atanapi sterilization Gamma
    Industrial Paké  Farmasi / Bubuk
    Wasta Label Printing  Aya
    OEM na ODM  Accetable
    Rincian bungkusan  packing luar: karton baku,
     Batin Packing: tas pe.
    Waktos pangiriman  10-15 poé

     

    jumlah botol  kapasitas wujud total Jangkungna Diameter
    T-D44 100cc buleud 108mm 45mm
    T-D45 120cc buleud 115mm 48mm
    T-D79A  300cc buleud 145mm 64mm
    T-D79 500cc buleud 180mm 74mm

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat!