Plastic Jars, Clear PET Straight Sided Jars w/ Induction Smooth Caps manufacturers and suppliers | Xianglin

Palastik kendi, Hapus pepet lempeng sided kendi w / induksi caps lemes

Pondok Description:

Ngaran: kendi pepet

Bahan: pepet

Sealing Tipe: Silver tutup plated, tutup aluminium

Kapasitas: 300cc, 500cc, 700cc, 1000cc

Service logo: ditarima

Aplikasi: Cookies, Candies, Protéin Bubuk, Whey protéin bubuk.


  • T-D175: 300cc Hapus pepet jar kalawan cap aluminium emas
  • T-D176: 700cc Silver plated pepet jar kalawan cap pérak plated
  • T-D177: 500cc Silver plated pepet jar kalawan cap pérak plated
  • T-D178: 1000cc bodas pepet jar jeung induksi lemes foil cap
  • jéntré produk

     

    spésifikasi
    botol Bahan  pepet
    cap Bahan  PP
    beungeut  Layar Printing, Label
    Prosés produksi  Suntik atawa niup molding
    Sterilization  EO sterilization atanapi sterilization Gamma
    Industrial Paké  Farmasi / Bubuk
    Wasta Label Printing  Aya
    OEM na ODM  Accetable
    Rincian bungkusan  packing luar: karton baku,
     Batin Packing: tas pe.
    Waktos pangiriman  10-15 poé

     

    jumlah botol  kapasitas wujud total Jangkungna Diameter
    T-D175 300cc buleud 68mm 94mm
    T-D176 700cc buleud 144mm 93mm
    T-D177 500cc buleud 109mm 93mm
    T-D178 1000cc buleud 173mm 95mm

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat!