Plastic Bottles, Clear PET Narrow Mouth Bottles With Silver Aluminum Caps manufacturers and suppliers | Xianglin

Botol plastik, Hapus pepet botol sempit Baham Ku caps Aluminium Silver

Pondok Description:

Ngaran: botol pepet

Bahan: pepet

Sealing Tipe: Aluminium tutup

Kapasitas: 50cc, 60cc, 68cc

Service logo: ditarima

Aplikasi: Candies.


  • T-D164: 60cc botol ninggang bentukna pepet jeung cap aluminium pérak
  • T-D165: 50cc botol buleud bentukna pepet jeung cap aluminium pérak
  • T-D166: 50cc botol segitiga bentukna pepet jeung cap aluminium pérak
  • T-D167: 50cc botol segitiga bentukna pepet jeung cap aluminium pérak
  • T-D168: 68cc botol segitiga bentukna pepet jeung cap aluminium pérak
  • jéntré produk

     

    spésifikasi
    botol Bahan  pepet
    cap Bahan  PP
    beungeut  Layar Printing, Label
    Prosés produksi  Suntik atawa niup molding
    Sterilization  EO sterilization atanapi sterilization Gamma
    Industrial Paké  Farmasi / Bubuk
    Wasta Label Printing  Aya
    OEM na ODM  Accetable
    Rincian bungkusan  packing luar: karton baku,
     Batin Packing: tas pe.
    Waktos pangiriman  10-15 poé

     

    jumlah botol  kapasitas wujud total Jangkungna Diameter
    T-D164 60cc cangkeng 84mm 46 * 38mm
    T-D165 50cc buleud 86mm 42mm
    T-D166 50cc sagi tilu 83mm 41mm
    T-D167 50cc sagi tilu 86mm 41mm
    T-D168 68cc sagi tilu 100mm 36mm

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat!