Plastic Bottles, White PET Wide Mouth Bottles With Double Wall Caps manufacturers and suppliers | Xianglin

Botol plastik, Bodas pepet botol Wide Baham Ku caps Double Besar

Pondok Description:

Ngaran: botol pepet

Bahan: pepet

Sealing Tipe: Plastik screw tutup

Kapasitas: 200cc, 80cc, 120cc, 225cc

Service logo: ditarima

Aplikasi: Pél, tablet padet, capsules jeung bubuk herbal.


  • T-D160E: 200cc botol bodas HDPE kalawan cap témbok ganda
  • T-D157E: botol HDPE 80cc Bodas kalawan cap témbok ganda
  • T-D162: 120cc botol bodas pepet jeung cap témbok ganda
  • T-D163: 225cc botol bodas pepet jeung cap témbok ganda
  • jéntré produk

     

    spésifikasi
    botol Bahan  pepet
    cap Bahan  PP
    beungeut  Layar Printing, Label
    Prosés produksi  Suntik atawa niup molding
    Sterilization  EO sterilization atanapi sterilization Gamma
    Industrial Paké  Farmasi / Bubuk
    Wasta Label Printing  Aya
    OEM na ODM  Accetable
    Rincian bungkusan  packing luar: karton baku,
     Batin Packing: tas pe.
    Waktos pangiriman  10-15 poé

     

    jumlah botol  kapasitas wujud total Jangkungna Diameter
    T-D160E 200cc buleud 114mm 56mm
    T-D157E 80cc buleud 75mm 48mm
    T-D162 120cc buleud 91mm 55mm
    T-D163 250cc buleud 111mm 63mm

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat!