Plastic Bottles, White PET Wide Mouth Diamond Shape Bottles With Various Decoration Caps manufacturers and suppliers | Xianglin

Botol plastik, Bodas pepet Wide Baham Inten botol Wangun Jeung Ragam caps hiasan

Pondok Description:

Ngaran: botol pepet

Bahan: pepet

Sealing Tipe: Plastik screw tutup

Kapasitas: 225cc, 150cc, 120cc

Service logo: ditarima

Aplikasi: Pél, tablet padet, capsules jeung bubuk herbal.


  • T-D150a: 225cc botol bodas pepet jeung cap témbok dboule
  • T-D150: 225cc botol bodas pepet jeung cap témbok dboule
  • T-D151: 150cc botol bodas pepet jeung cap témbok dboule
  • T-D152: 120cc botol bodas pepet jeung cap témbok dboule
  • jéntré produk

     

    spésifikasi
    botol Bahan  pepet
    cap Bahan  PP
    beungeut  Layar Printing, Label
    Prosés produksi  Suntik atawa niup molding
    Sterilization  EO sterilization atanapi sterilization Gamma
    Industrial Paké  Farmasi / Bubuk
    Wasta Label Printing  Aya
    OEM na ODM  Accetable
    Rincian bungkusan  packing luar: karton baku,
     Batin Packing: tas pe.
    Waktos pangiriman  10-15 poé

     

    jumlah botol  kapasitas wujud total Jangkungna Diameter
    T-D157 80cc buleud 75mm 48mm
    T-D158 120cc buleud 93mm 48mm
    T-D159 150cc buleud 104mm 50mm
    T-D160 200cc buleud 114mm 56mm
    T-D161 275cc buleud 126mm 61mm

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat!