Plastic Bottles, Clear PET Wide Mouth Bottles With White Tear Off Caps manufacturers and suppliers | Xianglin

Botol plastik, Hapus pepet Wide Baham botol Jeung Bodas cimata Pareum midang

Pondok Description:

Ngaran: botol pepet

Bahan: pepet

Sealing Tipe: cimata kaluar cap

Kapasitas: 120cc, 200cc, 250cc

Service logo: ditarima

Aplikasi: Pél, tablet padet, capsules jeung bubuk herbal.


  • T-C01: 120cc botol Hideung pepet jeung cap dibuktikeun tamper
  • T-C28: 150cc botol Hideung pepet jeung cap dibuktikeun tamper
  • T-C29: 250cc botol Hideung pepet jeung cap dibuktikeun tamper
  • T-C30: 200cc botol bodas pepet jeung cap dibuktikeun tamper
  • jéntré produk


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat!