Plastic Jars, White HDPE Easy Handle Protein Powder Jars w/ White Lined Caps manufacturers and suppliers | Xianglin

Kendi plastik, Bodas HDPE Mudah cecekelan Protéin Bubuk kendi w / Bodas dijejeran midang

Pondok Description:

Botol HDPE: produk

Bahan: HDPE

Warna: sadia jeung sagala rupa warna

Panutupanana: screw cap luhur

Kapasitas: 1250cc, 1500cc, 660cc

Service Logo: Accetable

Aplikasi: Protéin bubuk.


  • FOB Harga: US $ 0.05 -US $ 0,59 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 5000 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 500.000 Piece / Potongan per Poé
  • Port: Shenzhen, Guangzhou
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • D113: 1250cc Bodas HDPE jar kalawan PP dijejeran cap
  • D114: 1500cc Bodas HDPE jar kalawan PP dijejeran cap
  • D115: 660cc Bodas HDPE jar kalawan PP dijejeran cap
  • jéntré produk

     

    spésifikasi
    botol Bahan HDPE
    cap Bahan pe
    cap Tipe Tamper dibuktikeun Tearing Cap
    Rincian bungkusan packing luar: karton baku, Batin Packing: tas pe.
    Waktos pangiriman 10-15 poé
    Sterilization  EO sterilization atanapi sterilization Gamma
    Industrial Paké  Farmasi / Liquid Kedokteran
    Wasta Label Printing  tampi
    OEM na ODM  tampi

     

    Jumlah botol kapasitas wujud total Jangkungna Diameter
    D113 1250cc buleud 141mm 121mm
    D114 1500cc buleud 185mm 100mm
    D115 660cc buleud 157mm 90mm

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat!