Plastic Jars, 25oz Brown Glossy PET Jars w/ Bworn Smooth Induction Seal PP Caps manufacturers and suppliers | Xianglin

Palastik kendi, 25oz Brown Ngabogaan pepet kendi w / Bworn lemes induksi Seal PP midang

Pondok Description:

Sadia dina lima ukuran, ieu sided hideung kendi pepet lempeng datangna kalawan warna custom caps rata.

Ukuran cap nya 89/400

Sadia kalawan 8 oz, 16 oz, 19 oz, 25 oz sarta 32 oz


  • FOB Harga: US $ 0.05 -US $ 0,59 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 5000 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 500.000 Piece / Potongan per Poé
  • Port: Shenzhen, Guangzhou
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

     

    spésifikasi
    botol Bahan  pepet
    cap Bahan  PP
    total Jangkungna  144mm
    Diameter  93mm
    beungeut  Layar Printing, Label
    Prosés produksi  Suntik atawa niup molding
    Sterilization  EO sterilization atanapi sterilization Gamma
    Industrial Paké  Farmasi / Bubuk
    Wasta Label Printing  Aya
    OEM na ODM  Accetable
    Rincian bungkusan  packing luar: karton baku,
     Batin Packing: tas pe.
    Waktos pangiriman  10-15 poé

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat!