Plastic Jars, 8 oz 16 oz Black Matte PET Jars w/ Black Matte Smooth Caps manufacturers and suppliers | Xianglin

Kendi plastik, 8 oz 16 oz Hideung matte pepet kendi w / Hideung matte caps lemes

Pondok Description:

Sadia dina lima ukuran 8oz, 16 oz, 19 oz, 25 oz nad 32 oz

Lempeng sided kendi pepet jelas datangna kalawan caps aluminium emas

Alus keur produk Keep freshness

Dina aplikasi for bubuk acrylic, bubuk protéin, permen jeung sajabana ..


  • FOB Harga: US $ 0.05 -US $ 0,59 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 5000 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 500.000 Piece / Potongan per Poé
  • Port: Shenzhen, Guangzhou
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

     

    spésifikasi
    botol Bahan  pepet
    cap Bahan  PP
    total Jangkungna  87mm
    Diameter  93mm
    beungeut  Layar Printing, Label
    Prosés produksi  Suntik atawa niup molding
    Sterilization  EO sterilization atanapi sterilization Gamma
    Industrial Paké  Farmasi / Bubuk
    Wasta Label Printing  Aya
    OEM na ODM  Accetable
    Rincian bungkusan  packing luar: karton baku,
     Batin Packing: tas pe.
    Waktos pangiriman  10-15 poé

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat!