Plastic Bottles, Clear PET Wide Mouth Bottles With White Child Resistant Caps manufacturers and suppliers | Xianglin

Botol plastik, Hapus pepet botol Wide Baham Ku Anak Putih caps tahan

Pondok Description:

Ditawarkeun dina ukuran tina 275cc ~ 750cc

Sadia jeung sagala rupa warna custom

botol sungut babak lega bisa dipaké dina loba aplikasi

Sadia kalawan cap anak tahan jeung flip luhur cap ogé cap mulus, ribbed cap


  • FOB Harga: US $ 0.05 -US $ 0,59 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 5000 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 500.000 Piece / Potongan per Poé
  • Port: Shenzhen, Guangzhou
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

     

    spésifikasi
    botol Bahan  pepet
    cap Bahan  PP
    beungeut  Layar Printing, Label
    Prosés produksi  Suntik atawa niup molding
    Sterilization  EO sterilization atanapi sterilization Gamma
    Industrial Paké  Farmasi / Bubuk
    Wasta Label Printing  Aya
    OEM na ODM  Accetable
    Rincian bungkusan  packing luar: karton baku,
     Batin Packing: tas pe.
    Waktos pangiriman  10-15 poé

     

    jumlah botol  kapasitas wujud total Jangkungna Diameter
    T-A01 275cc buleud 114mm 63mm
    T-A02 300cc buleud 124mm 68mm
    T-A03 500cc buleud 146mm 80mm
    T-A04 750cc buleud 170mm 89mm
    T-A05 300cc buleud 136mm 68mm
    T-A06 400cc buleud 137mm 73mm

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat!