Naon finish

Naon A 'finish'?

A wadahna urang beuheung finish nangtukeun ukuran jeung tipe panutupanana diperlukeun pikeun ngahontal hiji segel ditangtoskeun. A wadahna sarta cap na pakait kudu boga rengse cocog. Pikeun tujuan urang, urang nalungtik dua gaya béda tina rengse tur cara nangtukeun unggal. The Kaca bungkusan Institute (GPI), a pakaitna dagang ngalambangkeun industri wadahna gelas Amérika Kalér, geus nempatkeun mudik kawijakan pikeun ngabakukeun beuheung rengse sakuliah industri.

Kontinyu Thread -abbreviated "CT", closures thread kontinyu nu dipikawanoh salaku dua angka dipisahkeun ku backslash (ex. 38/400). Jumlah kahiji nujul kana diaméter a panutupanana dibikeun, nu diukur dina milimeter. Jumlah kadua, kapanggih sanggeus backslash nu, nujul ka gaya finish tangtu.

Lug -also dipikawanoh salaku "pulas Pareum" finish (disingkat "T / O"), rengse Lug nu ukur kapanggih dina peti kaca. rengse Lug bisa diidentifikasi minangka diaméter (ie 38mm) dituturkeun ku T / O (disingkat pikeun pulas-Pareum) -38mm T / O 

"T" Diménsi

The luar diaméter benang. Kisaran kasabaran tina dimensi "T" baris nangtukeun mate antara botol na panutupanana.

"Kuring" Diménsi

Diaméter jero tina beuheung botol. Spésifikasi merlukeun minimum "Kuring" pikeun ngawenangkeun clearance pikeun ngeusian tabung. closures Linerless, ku colokan atawa lahan segel, sarta dispensing plugs na fitments merlukeun hiji dikawasa "Kuring" dimension keur fit ditangtoskeun.

"S" Diménsi

Diukur ti luhur tina finish tepi luhureun thread munggaran. The "S" dimension mangrupa faktor konci nu nangtukeun orientasi tina panutupanana kana botol jeung jumlah ngajomblo thread antara botol jeung cap.

"E" Diménsi

The luar diaméter beuheung. Beda antara "E" jeung "T" dimensi dibagi dua nangtukeun jero thread.

"H" Diménsi

Jangkungna tina finish beuheung. Diukur ti luhur tina beuheung nepi ka titik di mana diaméter "T", ngalegaan ka handap, intersects taktak kana.

 


waktos pos: Aug-30-2018
WhatsApp Online Chat!