wartos

  • waktos pos: Aug-30-2018

    Pasar pikeun botol farmasi di Éropa dicirikeun ku aksés -na pikeun sababaraha wewengkon ngaliwatan lokasi strategis na di Semenanjung Ibéria. Hatur nuhun kana jarak geografis jeung basisir panjang nagara ieu, manjang ngaliwatan Samudra Atlantik sarta Laut Tengah, éta ha ...Baca leuwih »

  • waktos pos: Aug-30-2018

    Meunangkeun pamahaman deeper sahiji tipena béda plastik jeung nu salah ngajadikeun peti pangalusna pikeun produk Anjeun. Simkuring miharep kaca ieu bakal nulungan urang ngabongkar kemasan acronyms, nguji usefulness tina plastik béda, sarta nangtukeun ciri naon penting dina packagi produk Anjeun ...Baca leuwih »

  • waktos pos: Aug-30-2018

    Naon A 'finish'? A wadahna urang beuheung finish nangtukeun ukuran jeung tipe panutupanana diperlukeun pikeun ngahontal hiji segel ditangtoskeun. A wadahna sarta cap na pakait kudu boga rengse cocog. Pikeun tujuan urang, urang nalungtik dua gaya béda tina rengse tur cara nangtukeun unggal. The ...Baca leuwih »

WhatsApp Online Chat!