FAQs

FAQ

Loba ditanyakeun

1.Are Anjeun pabrik atawa perdagangan parusahaan?

Kami produsén profésional pabrik produk plastik, diadegkeun dina 2006.

2.How mun meunang harga pangalusna anjeun?

1) Mangga ngabejaan urang kumaha botol kapasitas anjeun butuh, lamun gaduh gambar, pleases kirimkeun ka kuring ku mail atanapi whatsapp.

2) Mangga ngabejaan urang sabaraha botol anjeun bakal mesen, sangkan bisa méré Anjeun harga pangalusna.

3.How abdi tiasa sababaraha sampel? Éta bébas?

Sampel nya haratis, tapi angkutan barang kasebut kumpulkeun atawa anjeun mayar kami biaya express.

4.Can anjeun nyieun kapang anyar kalayan ukuranana ngaropéa Abdi peryogi?

Sumuhun, urang tiasa ngadamel kapang pikeun anjeun.

5.How mun meunang bantuan anjeun lamun Abdi peryogi?

Anjeun tiasa surélék ka urang langsung, ninggalkeun pesen dina Tradmanager atawa tambahkeun Whatsapp kami + 8613922971758.we baris bales maneh ASAP.


WhatsApp Online Chat!