• banner1
  • banner2
  • banner36

wilujeung sumping

Nyadiakeun Leyuran Palanggan-disetir Kusabab 2006!

FOCUS ON TODAY'S QUALITY, WIN TOMORROW'S MARKET

Dongguan Xianglin Plastik Produk Co., Ltd geus botol plastik manufaktur saprak 2006 sarta pabrik anu lokasina di Dongguan, anu kotana manufactruing global kasohor di China.Xianglin téh husus dina ngahasilkeun botol nu nyieun tina HDPE, PP, pepet, PS jeung acrylic pikeun suplemén kasehatan, pangan, obat jeung kosmetik.

 

Xianglin boga leuwih 6.000 peti na closures ditawarkeun, ti bulao, Amber jelas mun héjo, Amber sareng plastik kendi botol alam. Unggal Wadahna boga hiji campuran tina gaya panutupanana sarta kelir milih ti. Urang ngawula konsumén di sakuliah dunya sarta mangrupakeun reueus digawekeun ku duanana usaha gedé jeung leutik sapuk.  Xianglin ogé nawarkeun layanan tambahan sapertos decorating, desain kapang custom jeung produksi, sarta more.We kasampak maju ka porsi Anjeun salajengna jeung miharep anjeun mikaresep situs kami!

raed langkung
  • PROFESSSIONAL
  • 11
  • anyar banner 2
WhatsApp Online Chat!