Lajme

  • Ora Post: Aug-30-2018

    Tregu për shishet farmaceutike në Evropë karakterizohet nga qasja e saj në rajone të shumta nëpërmjet vendndodhjes së saj strategjike në Gadishullin Iberik. Në sajë të afërsisë gjeografike dhe bregdetit të gjatë të këtij vendi, që shtrihen nëpër Oqeanin Atlantik dhe Detin Mesdhe, ajo ha ...Lexo më shumë »

  • Ora Post: Aug-30-2018

    Të marrë një kuptim më të thellë të llojeve të ndryshme të plastikës dhe të cilat një e bën kontejnerët të mira për produktin tuaj. Ne shpresojmë se kjo faqe do të ju ndihmojë të shpaketoj akronime paketimit, të shqyrtojë dobinë e plastikës të ndryshme, dhe të përcaktojë se çfarë karakteristika janë të rëndësishme në packagi produktin tuaj ...Lexo më shumë »

  • Ora Post: Aug-30-2018

    ÇFARË ËSHTË 'FINISH'? Finish qafë një enë përcakton madhësinë dhe llojin e mbylljes e nevojshme për të arritur një vulë të duhur. Një enë dhe kapak e saj përkatëse duhet të ketë përputhen përfundon. Për qëllimet tona, ne do të shqyrtojmë dy stile të ndryshme të përfundon dhe se si për të identifikuar çdo. The ...Lexo më shumë »

WhatsApp Online Chat!