Вести

  • Време на мислењето: Aug-30-2018

    На пазарот за фармацевтски шишиња во Европа се карактеризира со својот пристап до повеќе региони низ својата стратешка локација во Пиринејскиот полуостров. Благодарение на географската близина и долго крајбрежје на оваа земја, која се протега низ Атлантскиот Океан и Средоземното Море, тоа ха ...Прочитај повеќе »

  • Време на мислењето: Aug-30-2018

    Се подлабоко разбирање на различните видови на пластика и што го прави еден од најдобрите контејнери за вашиот производ. Се надеваме дека оваа страница ќе ви помогне да се отпакува пакување акроними, да ги испита корисноста на различни пластика, и се утврди што карактеристики се важни за вашиот производ packagi ...Прочитај повеќе »

  • Време на мислењето: Aug-30-2018

    ШТО Е "Заврши"? финиш вратот Контејнер ја одредува големината и типот на затворање потребни за да се постигне соодветна печат. А сад и соодветните капа мора да има за појавување на бои. За нашите цели, ние ќе разгледаме два различни стилови на бои и како да се идентификуваат секоја од нив. На ...Прочитај повеќе »

WhatsApp Онлајн Chat!