Plastic Jars, 25oz Brown Glossy PET Jars w/ Bworn Smooth Induction Seal PP Caps manufacturers and suppliers | Xianglin

Plastik botol, 25oz Brown Glossy PET Jars w / Bworn Gamelan Sandwich Seal PP Caps

Short Description:

Kasedhiya ing limang ukuran, iki sisi ireng lodhong PET terus teka karo werna adat huruf Gamelan.

Ukuran tutup iku 89/400

Kasedhiya karo 8 oz, 16 oz, 19 oz, 25 oz lan 32 oz


  • Potongan: US $ 0,05 -US $ 0,59 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 5000 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 500.000 Piece / Bagéyan saben Day
  • Port: Shenzhen, Guangzhou
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

     

    Keterangan
    botol Material  PET
    Cap Material  PP
    Total Dhuwur  144mm
    diameter  93mm
    lumahing  Screen Printing, Label
    Proses Produksi  Injeksi utawa jotosan ngecor
    Sterilisasi  EO sterilization utawa sterilization Gamma
    Industrial Use  Pharmaceutical / Powder
    Private Label Printing  kasedhiya
    OEM lan Potongan  Accetable
    Details Packaging  packing njaba: karton standar,
     Inner Packing: tas PE.
    delivery Wektu  10-15 dina

  • Previous:
  • Next:

  • Tampilan Online Chat!