Plastic Jars, 8 oz 16 oz Black Matte PET Jars w/ Black Matte Smooth Caps manufacturers and suppliers | Xianglin

Jars plastik, 8 oz 16 oz Black Matte PET Jars w / Black Matte Caps Gamelan

Short Description:

Kasedhiya ing limang ukuran 8oz, 16 oz, 19 oz, 25, oz nad 32 oz

Lurus sisi lodhong PET cetha teka karo huruf aluminium emas

Apik kanggo produk tetep freshness

Ing aplikasi kanggo wêdakakêna acrylic, wêdakakêna protein, Candy lan etc ..


  • Potongan: US $ 0,05 -US $ 0,59 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 5000 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 500.000 Piece / Bagéyan saben Day
  • Port: Shenzhen, Guangzhou
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

     

    Keterangan
    botol Material  PET
    Cap Material  PP
    Total Dhuwur  87mm
    diameter  93mm
    lumahing  Screen Printing, Label
    Proses Produksi  Injeksi utawa jotosan ngecor
    Sterilisasi  EO sterilization utawa sterilization Gamma
    Industrial Use  Pharmaceutical / Powder
    Private Label Printing  kasedhiya
    OEM lan Potongan  Accetable
    Details Packaging  packing njaba: karton standar,
     Inner Packing: tas PE.
    delivery Wektu  10-15 dina

  • Previous:
  • Next:

  • Tampilan Online Chat!