Plastic Bottles, Clear PET Wide Mouth Bottles With White Child Resistant Caps manufacturers and suppliers | Xianglin

Botol plastik, Clear PET Bottles Wide Tutuk Karo Anak Putih Caps Tahan

Short Description:

Ana ing ukuran saka 275cc ~ 750cc

Kasedhiya karo macem-macem werna adat

gendul tutuk babak Wide bisa digunakake ing akeh aplikasi

Kasedhiya karo tutup anak tahan lan loncat karo muter awak ndhuwur tutup uga tutup Gamelan, Canadian tutup


  • Potongan: US $ 0,05 -US $ 0,59 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 5000 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 500.000 Piece / Bagéyan saben Day
  • Port: Shenzhen, Guangzhou
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

     

    Keterangan
    botol Material  PET
    Cap Material  PP
    lumahing  Screen Printing, Label
    Proses Produksi  Injeksi utawa jotosan ngecor
    Sterilisasi  EO sterilization utawa sterilization Gamma
    Industrial Use  Pharmaceutical / Powder
    Private Label Printing  kasedhiya
    OEM lan Potongan  Accetable
    Details Packaging  packing njaba: karton standar,
     Inner Packing: tas PE.
    delivery Wektu  10-15 dina

     

    nomer botol  kapasitas wangun Total Dhuwur diameter
    T-A01 275cc babak 114mm 63mm
    T-A02 300cc babak 124mm 68mm
    T-A03 500cc babak 146mm 80mm
    T-A04 750cc babak 170mm 89mm
    T-A05 300cc babak 136mm 68mm
    T-A06 400cc babak 137mm 73mm

  • Previous:
  • Next:

  • Tampilan Online Chat!