Apa Rampung

Apa A 'Rampung'?

A wadhah kang gulu Rampung nemtokake ukuran lan jinis penutupan kasus sing entuk segel sing tepat. A wadhah lan tutup sawijining cocog kudu duwe finish cocog. Kanggo kita, kita bakal nliti loro kang béda-béda saka finish lan cara kanggo ngenali saben. Kaca Packaging Institute (GPI), asosiasi perdagangan minangka industri kaca Amérika Lor, wis mulung kawicaksanan kanggo standar gulu rampung tengen industri.

Dadi Thread -abbreviated "CT", nutup thread dadi sing dikenali minangka nomer loro dipisahake dening backslash (Ex. 38/400). Nomer pisanan nuduhake menyang diameteripun saka panutupan diwenehi, kang diukur ing millimeters. Nomer kapindho, ketemu sawise backslash ing, nuduhake gaya Rampung tartamtu.

Lug -also dikenal minangka "corak Off" Rampung (disingkat "T / O"), finish Lug sing mung ditemokaké ing kaca kontaner. finish Lug bisa dikenali minangka diameteripun (IE 38mm) ngiring dening T / O (disingkat kanggo Twist-Off) -38mm T / O 

"T" Ukuran

Ing njaba diameteripun saka kumpulan. Ing sawetara toleransi saka ukuran "T" bakal nemtokake mate antarane botol lan penutupan.

"Aku" Ukuran

Ing diameteripun utama saka gulu botol. Specifications mbutuhake minimal "Aku" kanggo ngidini reresik kanggo ngisi tabung. nutup Linerless, karo plug utawa tanah segel, lan dispensing dihubungake lan fitments mbutuhake kontrol "Aku" ukuran kanggo Pas tepat.

"S" Ukuran

Diukur saka ndhuwur Rampung kanggo pinggiran ndhuwur benang pisanan. Ing "S" ukuran iku faktor tombol sing nemtokake orientasi penutupan kanggo botol lan jumlah engagements thread antarane botol lan tutup.

"E" Ukuran

Ing njaba diameteripun saka gulu. Bentenipun antarane "E" lan "T" dimensi dibagi dening loro nemtokaken ambane thread.

"H" Ukuran

Ing dhuwur saka Rampung gulu. Diukur saka ndhuwur gulu kanggo titik ngendi diameteripun "T", lengkap mudhun, nugel Pundhak.

 


wektu Post: Aug-30-2018
Tampilan Online Chat!