News

  • wektu Post: Aug-30-2018

    Ing pasar kanggo gendul pharmaceutical ing Eropah ditondoi dening akses kanggo macem-macem wilayah liwat lokasi strategis ing Semenanjung Iberia. Thanks kanggo jarak geografis lan garis panté ingkang dawa saka negara iki, mulet liwat Samudra Atlantik lan Segara Tengah, iku ha ...Waca liyane »

  • wektu Post: Aug-30-2018

    Njaluk pangerten tuwa saka macem-macem jinis saka plastik lan kang siji ndadekake kontaner paling apik kanggo produk. Kita ngarep-arep kaca iki bakal mbantu unpack packaging singkatan, nliti Sinuhun plastik beda, lan nemtokake ciri apa sing penting ing packagi produk ...Waca liyane »

  • wektu Post: Aug-30-2018

    Apa A 'Rampung'? A wadhah kang gulu Rampung nemtokake ukuran lan jinis penutupan kasus sing entuk segel sing tepat. A wadhah lan tutup sawijining cocog kudu duwe finish cocog. Kanggo kita, kita bakal nliti loro kang béda-béda saka finish lan cara kanggo ngenali saben. The ...Waca liyane »

Tampilan Online Chat!