FAQs

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

1.Are sampeyan pabrik utawa perdagangan perusahaan?

We are a profesional Produsèn saka pabrik produk plastik, didegaké ing taun 2006.

2.How kanggo njaluk rega paling?

1) Mangga marang kita carane botol kapasitas sampeyan kudu, yen sampeyan duwe gambar, renaning ngirim kanggo kula dening mail utawa whatsapp.

2) Mangga marang kita carane akeh botol sampeyan bakal supaya, supaya kita bisa menehi rega paling.

3.How aku bisa njaluk sawetara sampel? Apa free?

Sample free, barang iku Nglumpukake utawa sampeyan mbayar biaya Express.

4.Can sampeyan nggawe jamur anyar karo ukuran selaras aku kudu?

Ya, kita bisa nggawe jamur kanggo sampeyan.

5.How kanggo njaluk pitulungan yen aku kudu?

Sampeyan bisa email kanggo kita langsung, ninggalake pesen ing Tradmanager utawa nambah samsung kita + 8613922971758.we reply kowe ASAP.


Tampilan Online Chat!