• banner1
  • banner2
  • banner36

sambutan

Nyediakake Solutions Customer-Mimpin Wiwit 2006!

FOCUS ON TODAY'S QUALITY, WIN TOMORROW'S MARKET

Dongguan Xianglin Plastic Product Co., Ltd wis gendul plastik Manufaktur wiwit 2006 lan pabrik dumunung ing Dongguan, kutha manufactruing global misuwur ing China.Xianglin punika specialized ing prodhuksi gendul kang nggawe saka HDPE, PP, PET, PS lan acrylic kanggo tambahan care kesehatan, panganan, obat-obatan lan kosmetik.

 

Xianglin wis liwat 6,000 kontaner lan nutup ana, saka biru, amber cetha kanggo ijo, kuning lan plastik lodhong botol alam. Saben Container wis werno-werno gaya penutupan kasus lan werna kanggo milih saka. Kita ngawula dunya lan bangga bisa karo loro bisnis gedhe lan cilik memper.  Xianglin uga nawakake layanan tambahan kayata hiasan, desain jamur adat lan produksi, lan more.We katon nerusake kanggo porsi sampeyan luwih lan pangarep-arep sampeyan seneng kita!

Raed liyane
  • PROFESSSIONAL
  • 11
  • anyar banner 2
Tampilan Online Chat!